April

Post date: Apr 4, 2015 6:45:19 PM

Beste,

Ook de voorbije maand zat JCI Oostende Middenkust niet stil.  

Met onze AV werden we door Senator Antje tytgat aangenaam verwelkomd in ’t Leeshuus. Het werd een interessante en gezellige avond.

De organisatoren van het jaarlijkse weekendje zorgden voor een onvergetelijk weekend in Cape Gris Nez. Bij aankomst in het huisje werden we direct in de watten gelegd met een apero’tje gevolgd door overheerlijke spaghetti. Op zaterdag gingen we de streek verkennen met een licht briesje in de haren, waarna de kids van de ene verwondering in de andere vielen in Nausicaä. De quiz zorgde voor een entertainende afsluiter van een fijne dag. Zondag werd een rustige uitloper van een fantastisch weekendje, bedankt Evi, Liesbeth en Michaël voor dit toppertje!

2 dagen later zorgde Dana opnieuw voor een perfect georganiseerde vorming. Dit maal werd het onderwerp linked in. Het werd een interessante avond vol tips en tricks onder leiding van Lien Desmet.

Verder legde commissie Lustrum  de laatste hand aan de uitnodiging voor het vieren van ons 50 jarig bestaan op 9 mei. Aarzel dan ook geen moment om naar onder te scrollen in de nieuwsbrief en je vliegensvlug in te schrijven voor deze prachtige viering. Rechtstreekse link: 

Tot slot rest mij enkel jullie een 

te wensen...

groetjes,

 

Stefanie Vermeersch

voorzitter JCI Oostende Middenkust 2014-2015