BBQ JCI Oostende Middenkust 29/06/2014

Post date: Jul 13, 2014 2:19:25 PM

De BBQ om het einde van dit super interessante werkjaar (en als kandidaat-lid was ik er slechts enkele maanden bij) af te sluiten ging dit jaar door op 29 juni in de Noordzee turnclub in de Koninklijke Stallingen.

Ondanks het idee om mooi weer te hebben eind juni, begon de dag nogal grijs – met zelfs enkele ferme stortbuien in de vroege ochtend. Maar treuren deden we niet. Hoe meer JCI’ers er toekwamen – de een in een al kleurrijkere outfit dan de ander – hoe meer de zon er tevoorschijn kwam.

Uiteindelijk konden we zelfs genieten van een aperitiefje in het (waterachtige) zonnetje. Voor de uitgebreide en mooi verzorgde BBQ (door Drinks & Bites) gingen we naar binnen, maar voor het dessert werd opnieuw de zon opgezocht.

De rest van de namiddag ging razendsnel voorbij met praten, lachen, terugblikken op het afgelopen jaar en plannen maken voor de toekomst van JCI Oostende Middenkust. Enkelingen onder ons toonden ook hun sportieve kant en probeerden de jonge jeugd (en toekomst van JCI?) te verslaan in het kubben en basketballen.

Voor mij alvast een geslaagde afsluiter van het werkjaar. Ik hoop dat iedereen er net zo hard heeft van genoten. Ik kijk alvast uit naar volgend jaar!

Liesbeth Hautekiet