BBS: Ondernemersdiner 23 maart 2016

Post date: Feb 18, 2016 4:23:50 PM

Met JCI Oostende Middenkust zijn we een tijd geleden gestart met een 6-delig business pakket “Bussiness boost in a six pack”. We richten we ons vooral tot jonge mensen met ondernemersbloed binnen en buiten JCI. We willen hen inspireren en prikkelen om te ondernemen. Het traject dat we aanbieden bestaat uit 6 verschillende disciplines die de ondernemersgeest een boost geven.

Onze vijfde sessie is gebaseerd op de discipline "Advies". Het ondernemersdiner gaat door op woensdag 23 maart 2016 om 19u30 in Bistro Bottarga(

(Albert I promenade).

Tijdens een diner met één prominente ondernemer aan elke tafel, bieden we de kans om advies in te winnen bij mensen die zeer waardevolle ervaring opgedaan hebben tijdens een succesvolle professionele carrière.

Het principe is vrij simpel: de aanwezigen worden over de verschillende tafels verdeeld. Aan iedere tafel is er één plaats vrij, waar er een "ondernemer" zal plaatsnemen. Tijdens elk gerecht zal je de kans krijgen om een "ondernemer" beter te leren kennen, businessideeën af te toetsen of ervaringen uit te wisselen. De bedoeling is om na iedere gerecht de ondernemer te laten doorschuiven. Op die manier krijg je de kans... om met alle ondernemers te kunnen spreken

 Wat mag je verwachten?

 1) Menu:

             Glaasje Kir - Amuse Bouche

*****

Smeus - Noordzee-garnaaltjes - Blanke Botersaus

*****

Kabeljauw ‘Paupiette’ - Krokante Lentegroenten

*****

Tarte Tatin - Appels - Vanille-ijs

*****

Koffie

2) 1/2 fles wijn, water

 

3) Deze succesvolle ondernemers zullen aanwezig zijn: Fabrice Goffin (QBMT, winnaar Oostendse vuurpijl 2016), Laurence Taillieu (Orac)

Prijs: 55 euro 

Inschrijven kan tot 19 maart 2016 via business@jciom.be en mits betaling op BE85 7510 0425 4906