Inspirerende maand

Post date: Nov 8, 2014 3:33:26 PM

In de maand oktober lieten we ons inspireren met anecdotes van senator Thierry Koch. Het werd opnieuw een aangename vergadering, met de voorstelling van vele beloftevolle projecten.

Op 26 oktober waagden we ons er met een 8-tal aan om ons door Eddy Vandenhouweele te laten inwijden in de wondere wereld van het boksen. Samen met de fluitende vogeltjes en onder begeleiding van opkomend talent Jonathan Vanoverbeke liepen we een 3-tal km in het bosje. 

Met net iets meer blos op de wangen, werd de volgende uitdaging touwtjespringen. Helemaal opgewarmd, waren we er klaar voor en kon het echte werk beginnen. Bewapend met een paar bokshandschoenen daagden we onze bokszak uit. 

Na een voorbeeldronde tussen Jonathan en Eddy, was het aan ons om het beste van onszelf te gaan geven in de ring. De ene incasseerde al net iets meer aanmoedigingen op het aangezicht dan de ander, maar er vielen gelukkig geen gewonden. 

De boksinitiatie was dan ook meer dan geslaagd!

Alvast een dikke merci aan Nicolas voor de organisatie!

   

                                    

Deze avond staan we met een mooie delegatie achter de toog van de foute fuif voor het goede doel in Bredene. We zijn dan ook trots met een mooi aantal hier te gast te zijn en het belooft alweer een spetterende avond te worden.

Het volgende event? 

dinsdag 16 december, Masterclass professioneel spreken in het Staf Versluyscentrum te Bredene.

Nodig gerust kennissen en vrienden uit. 

http://www.jciom.be/lerend-netwerkmoment

Groetjes,

Stefanie Vermeersch

Voorzitter JCI Oostende Middenkust 2014-2015