Juni

Post date: Jun 7, 2015 1:33:52 PM

Beste,

Op 9 mei werden we feestelijk ontvangen in het stadhuis van Oostende ter huldiging van JCI Oostende Middenkust. We hadden er de eer om stichtende leden Jean Deryckere, Pierre Demahieu en André Deryckere onder de aanwezigen te mogen ontvangen.

           

Na de lunch in Rinô werden we door Oostende geloodst en geconfronteerd met de veranderingen in de voorbije 50 jaar. Onze stad is reeds ontzettend geëvolueerd en blijft dit ook nog steeds doen.

           

’S avonds werden we verwelkomd in het Fort Napoleon. Na een aangename receptie en gezellig diner had de commissie nog een verassing in petto. The fifty shades of … werden zeer gesmaakt en zorgden voor een leuke ambiance in de zaal.

Uiteraard was de 50 jarige viering niet het enige evenement de voorbije maand. JCI Oostende Middenkust was ook present op de afterworkparty van Kortrijk en de Vlaamse Jonge Ondernemer award.

De laatste maand van ons werkingsjaar werd alvast ook goed ingezet met het Congres Vlaanderen te Leuven. Tijdens de AV werd Olivier Brackx verkozen als penningmeester in de Raad van Bestuur van Vlaanderen voor 2015-2016. Proficiat Olivier!

Marie-Charlotte werd genomineerd voor de award beste nieuw lid, proficiat met de nominatie!

      

Graag verwelkom ik jullie allen op 18 juni voor de laatste AV van het werkingsjaar, met de officiële machtsoverdracht en op de afsluit-BBQ op 28 juni in hoevehotel Ter Haeghe om het werkingsjaar ten gepaste wijze af te sluiten.

groetjes,

Stefanie Vermeersch

Voorzitter JCI Oostende Middenkust 2014-2015