Mei

Post date: May 5, 2015 5:32:49 PM

Beste,

Het lustrum van JCI Oostende Middenkust komt dichter bij. Komende zaterdag vieren we het 50 jarig bestaan van onze vereniging. De inschrijvingen zijn inmiddels afgesloten.

De commissie lustrum bereidde een programma voor met hierin voor elk wat wils.

We kijken er alvast naar uit om jullie allen te mogen verwelkomen.

Met de AV van april waren we te gast in de Ambassadeur. Het werd een gezellige avond waarbij we ons konden laten inspireren door de anecdotes van Edwin Grutman.

Op 20 april werden we ontvangen in het gemeentehuis van Bredene voor de overhandiging van de cheque met de opbrengst van de foute fuif aan Unicef. De foute fuif bracht maar liefst 9.000 euro op voor het jaarproject van Unicef. Nogmaals dank aan de helpende handen van deze spetterende avond.

Voor onze districtsmanager zijn laatste districtsforum waren we met 6 leden van JCI Oostende Middenkust te gast in Tielt. Het werd een bijzonder gezellige avond waarbij Olivier de fakkel mocht doorgeven aan Davy van JCI Harelbeke.

  

De AV van mei zal plaats vinden in de Duinhelm en dit op donderdag 28 mei in plaats van 21 mei omwille van de Vlaamse Jonge Ondernemer Award.

Dit werkingsjaar zal afgesloten worden met de jaarlijkse BBQ op zondagmiddag 28 juni, noteer de datum alvast in jullie agenda.

Groetjes,

 

Stefanie Vermeersch

voorzitter JCI Oostende Middenkust 2014-2015