start werkingsjaar

Post date: Aug 15, 2014 10:40:10 AM

Inmiddels is augustus aangebroken en is het tijd voor de 2e nieuwsbrief van dit werkingsjaar. Voor enkelen is het zomerverlof reeds voorbij, anderen hebben nog leuke plannen in het vooruitzicht.

Ikzelf ben er ook op uit getrokken en heb deelgenomen aan de JCI European Academy in Göteborg. Het zegt sommigen onder jullie wellicht weinig. De JCI European Academy werd 18 jaar geleden in het leven geroepen om gemotiveerde JCI leden vanuit gans

Europa de kans te geven om deel te nemen aan een kwalitatief hoogstaande leiderschapsopleiding. Ook Vlaanderen kent een gelijkaardige opleiding,  JCI Flanders Academy, waaraan ik eerder dit jaar reeds mocht deelnemen.

De EA werd een intense 4-daagse waarbij zelfreflectie, analyse van de samenwerking en uitdagingen centraal stonden.

Als er iets is wat ik uit beide Academy’s heb onthouden dan is het wel dat communicatie, teamwork en fun het allerbelangrijkste is. Daarnaast is constuctieve feedback het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven.

Ik doe bij deze dan ook een warme oproep aan jullie allen: probeer er altijd voor te zorgen dat er altijd open communicatie is (incl feedback), maar dat er zeker ook ruimte en tijd voor FUN overblijft!

Gisteren hebben Marie-Charlotte, Liesbeth en ik het startschot gegeven en het werkingsjaar al goed gaan inzetten met de Noche Latina in Aalst!

Dit gezegd zijnde hoop ik jullie dan ook allen, uitgerust na een mooi (JCI)zomerverlof, te mogen verwelkomen op de eerste Algemene ledenVergadering van dit werkingsjaar, de uitnodiging zou intussen in je inbox moeten zitten, hou er rekening mee dat de vergadering om 20u stipt zal starten.

JCI-groetjes en tot binnenkort,

Stefanie Vermeersch

Voorzitter JCI Oostende Middenkust