Werkingsjaar 2014-2015

Post date: Jul 13, 2014 2:24:06 PM

Het heeft een tijdje geduurd om de stap te zetten en mezelf kandidaat te stellen als voorzitter. Ik ben dan ook ontzettend trots, verkozen te zijn en dit werkingsjaar te mogen inzetten omringd door een fantastisch team.

Dit werkingsjaar staat in het thema van de 50e verjaardag van JCI Oostende Middenkust.  De voorbije 50 jaar zijn talloze geïnteresseerden en leden de revue gepasseerd. JCI Oostende Middenkust haalde ontelbare keren de pers en zette honderden projecten op poten. Het ene al wat impressionanter dan het andere, maar stuk voor stuk ontzettend waardevolle projecten. Zij het omdat ze een grote impact hadden op onze lokale gemeenschap, een grote meerwaarde betekenden voor 1 of meer commissieleden of nu net omdat het niet de verwachte outcome had en commissieleden confronteerde met hun onfeilbaarheid of de mogelijkheden om alles last minute toch nog op de rails te krijgen.

Wat het ook zij, elk lid en oud-lid van JCI Oostende Middenkust zal beamen dat lid zijn van de vereniging hen inspireerde.

Dit is dan ook ons uitgangspunt dit werkingsjaar. Inspireer en laat inspireren…

We hebben 50 jaar kennis en ervaring die ons voorafgaat en laten die bouwstenen nu net dat nu net datgene zijn wat de basis is van een stevig bouwproject.

 Het zou fijn zijn dit werkingsjaar de banden met onze voorgangers terug aan te halen en hun kennis en ervaringen te bundelen om zo nog sterker naar buiten te kunnen treden als afdeling. 

Hoe we dit lustrum invullen kan uiteraard nog alle kanten op, ik nodig jullie allen dan ook van harte uit op de eerste ledenvergadering van dit werkingsjaar op 21 augustus om 20u (verdere info volgt) om ook jou ideeën te delen.

Samen gaan we ervoor om van dit jaar een fantastisch jaar te maken onder het thema: 

Met JCI-groeten,

Stefanie Vermeersch

Voorzitter JCI Oostende Middenkust