workshop: Non-verbale communicatie

'Sterker in jouw communicatieschoenen dankzij de Non-Verbale communicatie en lichaamstaal'

Een dag-workshop gegeven door de befaamde Dana Ketels.


Regelmatig zie je haar analyses verschijnen in de media waar ze de lichaamstaal van politici, beroemdheden en andere mensen doorgrondt. De schouders van Hillary Clinton, de blikken van Poetin, de handdruk van Kevin De Bruyne,… ze ‘zeggen’ meer dan ze bedoelen. Met kennis van lichaamstaal kun je immers zien wat iemand voelt of denkt.


Haar trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Dana is een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling met en via de deelnemers. Authenticiteit voor haar zeer belangrijk dus “What you see is what you get”


Dana is een gecertificeerde coach en lichaamstaal trainer. Ze is partner van het ‘Centrum voor Lichaamstaal’ en maakt ook deel uit van het internationaal netwerk van gecertificeerde micro-expressie trainers.

Als onderneemster en zaakvoerster van ‘Inspire to’ werkt ze graag rond het ontwikkelen van het menselijk potentieel met als belangrijkste tools: lichaamstaal, EQ, coaching, effectieve en toch geweldloze communicatie.


In deze cursus leer je hoe non-verbale communicatie en lichaamstaal jezelf en andere beïnvloed.

Een ganse dagcursus met een expert voor zij die willen groeien in hun omgang met andere.


Ontvangst: 9u00

Workshop: 9u30 - 17u00


€65 leden / €75 niet-leden

Incl broodjesmaaltijd en drank

Overschrijven op rek-nr: BE85 7510 0425 4906 met mededeling: 'Workshop 20/04 + uw naam'


Locatie: 't Kruishof, Kruishofstraat 1, 8400 Oostende


Inschrijven kan via deze link